A Cserkészpark csapata:

 

Metz Márk Mini parkigazgató

mini@scoutpark.hu

Mini 2016 nyarán vette át a park vezetését. A rendezvények világából érkezett és az ottani tapasztalatokat átültetve szeretné a parkot Budapest legmenőbb zöld rendezvényhelyszínévé tenni.

“Itt rendezvényt, bulit, fesztivált, lakodalmat, sulitábort tartani menő dolog. Közel van Budapest (20 perc kocsival), de olyan a környezet, hogy bárhol lehetnénk az országban. Aki idejön, annak sokat kell dolgoznia a rendezvényén, hogy minden flott legyen, mert bárhogy csűrjük, csavarjuk az erdő közepén vagyunk és a környezet nomád.

Mi segítünk! Jó lesz!”

 

Trinfuj Mihály, Misibá gondnok

Misibá a park állandó lakosa és gondnoka. A park villanymestere és vízes embere. Emellett, bányász ember lévén, imádja a csákányt és a lapátot, így a földmunkától sem riad vissza. Nem is gondolnád de Misibának jelent már meg verses kötete, melyet a park irodában akár meg is vehetsz.

Metzné Németh Réka backoffice vezető

info@scoutmaster.hu

Réka a Cserkészpark első forntvonalának parancsnoka és amúgy Mini neje:-). Ha levelet írsz ő fog neked válaszolni. Ha beleszeretsz a helybe, ő fogja szerződésedet összerakni. Minden ami adminisztráció az rajta megy keresztül.

Pataki János a park szuperhőse

pataki.janos@mcssz.hu

Nehéz lenne pontosan összefoglalni, hogy Jani pontosan mit is csinál a parkban, de megpróbáljuk azért:

  • Jani vezetésével épülnek, szépülnek a jurtáink
  • ő tartja karban a sátrainkat
  • nagyobb rendezvények kapcsán ő mindig jelen van és segít
  • kertész végzettségű, tehát ő tudja, hogy mit és hogy kell megmetszeni, levágni stb…
  • Íjászat és Íjvadászat foglalkozásokat is tart nálunk
  • és még sok más..:-)

Önkénteseink, akik nélkül nem tudnánk meglenni:

Biró Csenger

Kaczián Bertalan

Régi munkatársaink, önkénteseink:
Gál Norbert, Velis Márk, Selmeci Sámuel, Dán Gabriella, Szórád Elvira, Lakatos Gergely, Barabás Szilárd, Futó Csaba, Pablo (Spain), Heizler Norbert, Rajna Levente, Gerő Péter, Peti, Lanti László, Csizmazia Tardos, Salla Gronlund (Finland).