A park csapata

Metz Márk Mini – parkigazgató

mini@scoutpark.hu

Mini 2016 nyarán vette át a park vezetését. A rendezvények világából érkezett, és az ottani tapasztalatokat átültetve szeretné a parkot Budapest legmenőbb zöld rendezvényhelyszínévé tenni.

“Itt rendezvényt, bulit, fesztivált, lakodalmat, sulitábort tartani menő dolog. Közel van Budapest (25 perc kocsival), de olyan a környezet, hogy bárhol lehetnénk az országban. Aki idejön, annak sokat kell dolgoznia a rendezvényén, hogy minden flott legyen, mert bárhogy csűrjük, csavarjuk, az erdő közepén vagyunk és a környezet nomád, de épp ez adja meg a rendezvények, programok varázsát és teszi azokat felejthetetlenné.

Mi segítünk! Jó lesz!”

Trinfuj Mihály, Misibá – gondnok

Misibá a park állandó lakosa és gondnoka. A terület villanymestere és vizes embere. Emellett, bányász ember lévén, imádja a csákányt és a lapátot, így a földmunkától sem riad vissza. Nem is gondolnád, de Misibának jelent már meg verses kötete, melyet a park irodában akár meg is vehetsz.

Pataki János – a park szuperhőse

pataki.janos@mcssz.hu

Nehéz lenne összefoglalni, hogy Jani pontosan mit is csinál a parkban, de megpróbáljuk azért:

  • Jani vezetésével épülnek, szépülnek a jurtáink
  • ő tartja karban a sátrainkat
  • nagyobb rendezvények kapcsán ő mindig jelen van és segít
  • kertész végzettségű, tehát ő tudja, hogy mit és hogy kell megmetszeni, levágni stb.
  • Íjászat és Íjvadászat foglalkozásokat is tart nálunk
  • és még sok más 🙂

Metzné Németh Réka és Németh Kinga – backoffice

info@scoutmaster.hu

Réka és Kinga a Cserkészpark első frontvonalának harcosai, és amúgy Mini neje és sógornője :-). Ha levelet írsz, ők fognak neked válaszolni. Ha beleszeretsz a helybe, ők fogják szerződésedet összerakni. Minden, ami adminisztráció, azt ők intézik.

 

Régi munkatársaink, önkénteseink:
Bíró Csenger, Kaczián Bertalan, Gál Norbert, Velis Márk, Selmeci Sámuel, Dán Gabriella, Szórád Elvira, Lakatos Gergely, Barabás Szilárd, Futó Csaba, Pablo (Spain), Heizler Norbert, Rajna Levente, Gerő Péter, Peti, Lanti László, Csizmazia Tardos, Salla Gronlund (Finland).