A park csapata

[:HU]

Metz Márk Mini – parkigazgató

Mini 2016 nyarán vette át a park vezetését. A rendezvények világából érkezett, és az ottani tapasztalatokat átültetve szeretné a parkot Budapest legmenőbb zöld rendezvényhelyszínévé tenni.

“Itt rendezvényt, bulit, fesztivált, lakodalmat, sulitábort tartani menő dolog. Közel van Budapest (25 perc kocsival), de olyan a környezet, hogy bárhol lehetnénk az országban. Aki idejön, annak sokat kell dolgoznia a rendezvényén, hogy minden flott legyen, mert bárhogy csűrjük, csavarjuk, az erdő közepén vagyunk és a környezet nomád, de épp ez adja meg a rendezvények, programok varázsát és teszi azokat felejthetetlenné.

Mi segítünk! Jó lesz!”

Janusch Veronika, Vera – programszervező

park@cserkesz.hu

A Cserkészpark csapatának legújabb tagja és az első frontvonal harcosa. Ha levelet írsz, ő fogválaszolni, ő mutatja majd meg neked a parkot, és ha beleszeretsz a helybe, ő fogja szerződésedet összerakni. Minden, ami kapcsolattartás és adminisztráció, azt ő intézi.

Trinfuj Mihály, Misibá – gondnok

Misibá a park állandó lakosa és gondnoka. A terület villanymestere és vizes embere. Emellett, bányász ember lévén, imádja a csákányt és a lapátot, így a földmunkától sem riad vissza. Nem is gondolnád, de Misibának jelent már meg verses kötete, melyet a park irodában akár meg is vehetsz.

Pataki János – a park szuperhőse

Nehéz lenne összefoglalni, hogy Jani pontosan mit is csinál a parkban, de megpróbáljuk azért:

  • Jani vezetésével épülnek, szépülnek a jurtáink
  • ő tartja karban a sátrainkat
  • nagyobb rendezvények kapcsán ő mindig jelen van és segít
  • kertész végzettségű, tehát ő tudja, hogy mit és hogy kell megmetszeni, levágni stb.
  • Íjászat és Íjvadászat foglalkozásokat is tart nálunk
  • és még sok más 🙂

Metzné Németh Réka – backoffice, számlázás

Réka a Cserkészpark ügyes-bajos dogait intézi a háttérben.

Régi munkatársaink, önkénteseink:
Bíró Csenger, Kaczián Bertalan, Gál Norbert, Velis Márk, Selmeci Sámuel, Dán Gabriella, Szórád Elvira, Lakatos Gergely, Barabás Szilárd, Futó Csaba, Pablo (Spain), Heizler Norbert, Rajna Levente, Gerő Péter, Peti, Lanti László, Csizmazia Tardos, Salla Gronlund (Finland).[:en]Director: Mark Metz “Mini” mini@scoutpark.hu
Program manager: Veronika Janusch “Vera” park@cserkesz.hu
Backoffice: Réka Metzné Németh info@scoutmaster.hu
Warden:
Mihály Trinfuj “Misi bá”, János Pataki “Jani”[:]