Autóval

A Cserkészpark csak előzetes bejelentkezés esetén látogatható!

Fontos! A Cserkészparkhoz vezető 3km-es bekötő út erdészeti magánút. Az úton figyelmesen és lassan személyautóval is lehet közlekedni. (Mi is azzal járunk be naponta.) Az úton úthibák vannak, néha egy-egy róka, vagy vaddisznó is átszalad, így maximum 20km/h -s sebességgel egyes szakaszokon még ennél is óvatosabban 5 km/h-val javasolt haladni.
A figyelmetlen vezetésből, úthibákból, a vadállatokból és bármi egyéb okból bekövetkező károkért az MCSSZ és a Cserkészpark üzemeltetője sem vállal felelősséget!

Autóval

  • Budapest belvárosából

Vegye az irányt Hűvösvölgy – Nagykovácsi a Hűvösvölgyi úton. A MOL benzinkútnál kanyarodjon balra, a Nagykovácsi útra. A körforgalmat a második lehetőségnél, Nagykovácsi irányába hagyja el. A domb tetején kanyarodjon el balra a Fekete fej utcára, mielőtt beérne Nagykovácsira. Az utca elején ki van helyezve egy “Cserkészpark – Scoutpark” tábla.

  • Győr felől

Hagyja el az M1-es autópályát a Budakeszire vezető lehajtónál, majd az elágazásnál forduljon balra! A lámpás kereszteződésen haladjon át egyenesen Budakeszi irányába! A Tesconál forduljon el jobra, majd az út végén forduljon jobbra, ráhajtva Budakeszi főútjára. Haladjon át Budakeszin, majd a Kertcentrumnál forduljon balra Nagykovácsi/Remeteszőlős irányába. Hagyja el a körforgalmat a harmadik kijáratnál, Nagykovácsi felé!  A domb tetején kanyarodjon el balra a Fekete fej utcára, mielőtt beérne Nagykovácsira. Az utca elején ki van helyezve egy “Cserkészpark – Scoutpark” tábla.

Google Térkép a parkról

Fényképes útvonal leírás