Megközelítés

A Cserkészpark csak előzetes bejelentkezés esetén látogatható! Különös tekintettel a parkba gépjárművel történő érkezésre, mivel a Feketefej utcáról lekanyarodva sorompóval lezárt erdészeti magánúton lehet megközelíteni a Parkot. A sorompót abban az esetben áll módunkban kinyitni, ha Vendégeink/Látogatóink előre egyeztetett időponton érkeznek!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy amennyiben nem egyeztettek időpontot, ám a sorompót nyitva találva azon áthajtanak, nem áll módunkban garantálni, hogy az visszafelé jövet is nyitva lesz! A Park területéről gépjárművel más úton kihajtani nem lehet.

Fontos! A Cserkészparkhoz vezető 3km-es bekötő út erdészeti magánút. Az úton figyelmesen és lassan személyautóval is lehet közlekedni. (Mi is azzal járunk be naponta.) Az úton úthibák vannak, néha egy-egy róka, vagy vaddisznó is átszalad, így maximum 20km/h -s sebességgel egyes szakaszokon még ennél is óvatosabban 5 km/h-val javasolt haladni.
A figyelmetlen vezetésből, úthibákból, a vadállatokból és bármi egyéb okból bekövetkező károkért az MCSSZ és a Cserkészpark üzemeltetője sem vállal felelősséget!

 

Google Térkép a parkról

Fényképes útvonal leírás